Här bokar du tid!

Just nu är Susanna, Mimoza och Josefin helt-och delvis mammalediga och därför finns det begränsat med tider. 
Mimoza jobbar fredagar och lördagar - se lediga tider nedan!

OBS! LÄS BOKNINGSREGLER NEDAN.

Bokningsvillkor

På hemsidan står det om alla behandlingar vi utför. Läs gärna där innan du kontaktar oss för frågor. Sitter vi i behandling med kund vill vi kunna ge henne 110% och har därför slutat svara i telefon under behandlingar.
Kolla också först på hemsidan efter en ledig tid än sms/mail/samtal.
Tänk på att komma i tid till din behandling. Är du mer än 10 min sen kommer vi inte kunna utföra din behandling på rätt sätt och du blir debiterad och vi bokar om din tid.
För att vi skall kunna koncentrera oss och göra ett så bra jobb som möjligt så ber vi er komma ensamma till behandlingen. Vänner, familj, släktingar och framförallt barn stör tyvärr behandlingen och det drar oftast ut på tiden tack vare det. Detta är också för att vi inte kan garantera säkerheten för barnen medans vi arbetar och du som kund ligger och blundar.
Vi har 18-års gräns på alla behandlingar. (Lashlift & browlift 16 år med målsmans godkännande).

  Avbokning ska ske senast 24 timmar före utsatt tid.
Tänk också på att avbokning sker ENDAST med avbokningskoden i bekräftelsemailet från Timma (vi har ingen telefon!). Hittar ni den inte så sök i eran mail efter Timma, salong josefin eller bokningsbekräftelse. En avbokning är inte godkänd om den inte är bekräftad av oss eller Timma, och du riskerar att bli debiterad.


 Har du frågor om din behandling/bokade tid, maila gärna direkt till ansvarig behandlare.

Mimoza: mimoza.zhubi@gmail.com
Susanna: sannasestetik@gmail.com
Patrik: patrik@rehdo.se
Josefin: info@salongjosefin.se