Injektioner av dr Patrik Säterö


RYNKBEHANDLING HOS PATRIK 3300 KR

Bli kvitt bekymmersrynkan eller kråksparkarna! Hos Dr Patrik kan du känna dig trygg i din behandling. Dr Patrik har många års erfarenhet av behandling med botulinumtoxin, och det finns endast fördelar med att välja en läkare som din behandlare!
Du kan behandla hur många områden i ansiktet du vill för 3300 kr.


MIGRÄNBEHANDLING HOS PATRIK 1800 KR

Migrän är ett vanligt tillstånd med attackvis kommande svår huvudvärk. Ofta utlöst av hormonsvängning, särskild mat eller dryck eller väderomslag. Ibland upplevs sk aura; neurologiska fenomen som t.ex. flimmer i synfältet mm. Många klarar sig med att vila eller ta värktabletter när anfallen kommer, andra är mycket svårt drabbade och blir jättesjuka. De kan ha god nytta av profylaktisk behandling med ett nervgift. Läkemedlet injiceras enligt en mall i panna, tuggmuskler och nacke. Det går smidigt och snabbt. Toxinet blockerar kontakten med muskler och bromsar smärtsignalering, i tre månader. Anfallen blir lindrigare och kommer allt mer sällan. Injektionen får sedan upprepas.

Det krävs en konsultation av Dr Patrik Säterö innan man kan boka en tid för migränbehandling.


SVETTBEHANDLING HOS PATRIK 3300 KR

Hyperhidros är också ett ganska vanligt tillstånd. Ca 3% av befolkningen lider av detta utan någon annan bakomliggande orsak. Det består av uttalad svettning utan funktionell nytta och det kan sänka livskvaliteten betydligt. Injektioner med ett biologiskt toxin kan blockera nervernas kontakt med svettkörtlarna och efter en behandling svettas man knappt alls i många månader. Vanligen får man effekt sex månader, men en del får kortare och en del längre. Armhålorna är enklast och vanligast att behandla.


Texterna om migrän och svettningar kommer från Dr Patriks hemsida, www.rehdo.se. Läs gärna mer där!