Tandblekning med Megawhite

Megawhite är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning, som finns i 40 länder med en världsunik och exklusiv formula. Behandlingen ger ett likvärdigt resultat som hos tandläkare, men är betydligt snabbare och till ett bättre pris. Glöm långa, jobbiga och smärtsamma behandlingar. Den nya generationens tandblekning är upp till sex gånger snabbare och smidigare än andra märken på marknaden. Den peroxidfria formulan är 100% smärtfri och är skonsam mot tänder och tandkött. Behandlingen funkar för ung som gammal, så länge tandhälsan är god och passar även för de med känsliga tänder.

Resultatet kan variera beroende på tandens ursprungsfärg och genetiska förutsättningar. Man kan få upp till 15 nyanser ljusare tänder, men genomsnittet får ca 5-10 nyanser ljusare. Behandlingen kan upprepas 2-4 gånger per år vid behov. I vissa fall behöver man bleka dubbla gånger eftersom vissa tänder är mer missfärgade eller har starkare pigment och med MegaWhite går det att bleka två gånger under samma behandling.

Produkten är skonsam och säker att använda och innehåller inga skadliga ingredienser. Produkten är registrerad i CPNP (Cosmetic Product Notification Portal). Vilket betyder att den är registrerad i EU´s kosmetikaregister. 520 nano whitening machine är CE märkt och följer EU:s säkerhetskrav.

Tänk på att undvika kaffe, cigaretter, snus, rödvin och andra "färgande" livsmedel (tex blåbärssoppa) på 24 timmar efter behandlingen!
 

Pris tandblekning 1500 kr.
Pris tandblekning dubbel 2500 kr.
Pris duobokning- kom med en vän! 2500 kr.